Най-тъп удар на вашата кола ма интересува

Всякакви общи приказки
Post Reply
djudistaaa
enthusiast
Posts: 12
Joined: Fri Oct 04, 2013 10:44 am

Най-тъп удар на вашата кола ма интересува

Post by djudistaaa » Sat Dec 14, 2013 11:00 am

Мене ме интересува дали моооат да та ударът на бензиностанция в 7 сутринта и да ти покриват целия заден десен панел на хечбека
уникална маумна мизерия.
Човека-маимуната в разказа си плати за гяволията се пак но на мене ми остава дилемата да го правя или да го изрежа и да го сменя целия .
Пофалете се и вие

djudistaaa
enthusiast
Posts: 12
Joined: Fri Oct 04, 2013 10:44 am

Re: Най-тъп удар на вашата кола ма интересува

Post by djudistaaa » Sat Dec 14, 2013 11:10 am

НЕ СЕ срамуваите всеки е хапал дирека признаите си :D

User avatar
Izanagi
Site Admin
Posts: 220
Joined: Thu Apr 19, 2012 3:42 pm

Re: Най-тъп удар на вашата кола ма интересува

Post by Izanagi » Sat Dec 14, 2013 12:56 pm

Аз имам 2 катастрофи, една с купето и една със служебна кола.
С купето нещо се бях позасилил по завоите от Девин към Кричим по завоите и след 20-тина км идиотско каране най-накрая имаше права да се засиля и се оказа, че нямам спирачки вече и в завоя след правата хората влизат с 40-50, аз - 110.
Колата се поднесе и го изкарах целия на дрифт и на излизане за да не ми удари камшик я изчаках чак да забърше леко подпорната стена и тогава навих обратен. Би камшик както очаквах, но задницата се удари в стената и не ме завъртя към язовира.

Щетите бяха предна броня, задна броня, одрана джанта отзад и крив голям носач.
Това е за който пита защо са ми счупени броните :D

Със служебната си излизам от един паркинг лятото в Студентски град в София, няма жива душа, карам си супер бавно, гледам на досно няма никой, гледам на ляво - контейнер и в този момент нещо прелита и ми отнася половината предница.
Някаква тъпа патка се засилила по черния път и заради контейнера аз трябва да се покажа доста за да виждам нещо и тя ми отнесе предницата преди да я видя. Майната и, тя беше с Ford Ka :D
Служебното пежо 206 беше с одрана броня, фарове и капак, а Фордът се беше разцепил през средата - предния и задния пластмасови калници и вратата бяха като прорязани :D

Мен изкараха виновен, че излизам от паркинг и тя била с предимство...

danchovek
enthusiast
Posts: 18
Joined: Thu Oct 03, 2013 11:05 pm

Re: Най-тъп удар на вашата кола ма интересува

Post by danchovek » Wed Jan 22, 2014 8:58 pm

Моите са все от глупости. Първата ми кола беше Fiat 126p. Имам агресивен стил на каране и много я ръчках. Една вечер валеше и аз се възползвах да дърпам ръчни. Завъртях се на 180 градуса, но точно преди да спре се оказа, че има дупка и задното колело пропадна. Вдигнах се на 2 гуми и за момент реших, че я обръщам, ама се върна обратно. Бях изкривил джантата.

Втори удар със сивика. Зимата със задни ВСЕСЕЗОННИ гуми на 7 години. На моста на гара Подуене се оказа заледено, а аз 'летях' с 60 някъде и задницата тръгна. Имаше коли около мен и се притесних да не ги отнеса и не подадох газ, а само навих волана и стана як камших. Крива задна лява джанта, долен носач, пукната броня и покривен калник.

На 6та ген. са им много леки задниците, а моята имам чувството, че е по-твърда от стандартните и много си мятка гъза. Третата беше като опънах ръчна на мокро и сравнително студено със летни сухи гуми отзад. Бордюр. Последствия - крива лява джанта, крив голям носач и виещ лагер.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest